Αγώνας Moutain Bike – Ρέθυμνο, 20 Μαρτίου

Ο ΠΑΣ ΑΤΛΑΣ Ρεθύμνου ανακοινώνει τον πρώτο αγώνα mountain bike αυτής της αγωνιστικής περιόδου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στους Αγίους Αποστόλους στο Ρέθυμνο, στις 20 Μαρτίου, 10 π.μ.


Κατηγορίες: όλες οι κατηγορίες είναι δεκτές
Kόστος συμμετοχής: Δωρεάν

Παρακαλούμε όλους τους αθλητές να προσέλθουν στο σημείο έναρξης του αγώνα μία ώρα πριν την αναχώρηση, ώστε να λάβουν αριθμούς συμμετοχής και να εγγραφούν στον αγώνα.

Για πληροφορίες και ερωτήσεις, μπορείτε να καλέσετε στο 693.611.02.62 ή να στείλετε e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΤΛΑΣ : Καινούργιο πρόγραμμα προπόνησης για όλους τους αθλητές

Από αυτήν την εβδομάδα κι έπειτα ξεκινάει η αγωνιστική περίοδος. Γι αυτό, σχεδόν κάθε Κυριακή, οι αθλητές μας θα είναι απασχολημένοι σε αγώνες και διαγωνισμούς. Θα προσαρμόσουμε λοιπόν το πρόγραμμα προπόνησης ως εξής:

Μεγάλοι & Μάστερ: Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή η προπόνηση θα ξεκινάει στις 3:00 μ.μ. Το Σάββατο η προπόνηση θα ξεκινάει στις 9:00 π.μ. Όλες οι προπονήσεις θα έχουν ως σημείο εκκίνησης την Πλατεία του Αγνώστου Στρατιώτη.

Μικρά: Τρίτη και Πέμπτη στα Πευκάκια στις 3:00 μ.μ. Το Σάββατο 12:00-14:00 μ.μ στη Μαρίνα.

 

Πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διατροφή και προπόνηση με τη Μαρίνα Κυριακοπούλου, διαιτολόγο-διατροφολόγο

Γνωρίζατε ότι με τη σωστή διατροφή μπορείτε να βελτιώσετε την απόδοσή σας στην ποδηλασία κατά 20%; Ή ότι κάποιες τροφές δεν βοηθούν μόνο στην προετοιμασία σας για το ποδήλατο αλλά και στην ανάκτηση των δυνάμεών σας μετά την προπόνηση; Οι ποιοτικές τροφές και η σωστή διατροφή παίζουν πολύ σπουδαίο ρόλο στη ζωή ενός αθλητή.

Διαβάστε Περισσότερα

Κυριακή 14/02/2016: Προπόνηση με mountain bike και μπάρμπεκιου

Αυτή την Κυριακή στις 14/02/2016 δεν θα γίνει η συνηθισμένη προπόνηση με ποδήλατο κούρσα. Προσκαλούμε όλους τους αθλητές να συγκεντρωθούν στις 9 το πρωί μπροστά από το γραφείο του ΠΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟ ATLAS (στη Μαρίνα) με το mountain bike τους. Θα μαζευτούν όλοι εκεί, θα πάνε με αυτοκίνητο στο Αμάρι στους ΑΓ.Αποστολους για προπόνηση με mountain bike και στη συνέχεια για μπάρμπεκιου.

Για όσους δεν έχουν mountain bike και θέλουν να κάνουν τη συνηθισμένη προπόνηση με κούρσα, θα υπάρχει ανεπίσημα ένα γκρουπ στις 9 το πρωί στην Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη. Το γκρουπ αυτό θα κατευθυνθεί προς το Αμάρι για να συμμετάσχει στο μπάρμπεκιου.

Πληροφορίες:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

1ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ MTB "ΠΕΥΚΑΚΙΑ"


Στις 02.06.2013 συμμετείχε η ομάδα «ΑΤΛΑΣ
CYCLINGTEAM» του ποδηλατικού συλλόγου Ρεθύμνης στον πρώτο αγώνα MTB«ΠΕΥΚΑΚΙΑ» στα Πευκάκια στην πόλη μας. Ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Ρεθύμνης ΑΤΛΑΣ διοργάνωσε αυτούς τους ποδηλατικούς αγώνες βουνού, με την ονομασία «ΠΕΥΚΑΚΙΑ».

 

Διαβάστε Περισσότερα

Contact Us